Dansen in De Keet is op 1 maart 1975 opgericht in Dordrecht als vereniging waar wekelijks dansavonden worden georganiseerd.
45 jaar later organiseren wij nog steeds op zaterdag avond van 20:00 tot 00:00 uur  een wekelijkse dansavond in de prachtige danslocatie in het D.C & V.B gebouw aan de Brandts Buysstraat 3 te  Dordrecht ,waar iedereen vanaf 25 jaar van harte welkom is.


Op onze dansavonden wordt de muziek verzorgd door Dj`s of Live artiesten die bekend zijn en heel veel ervaring hebben met de muziek keuze voor het stijldansen
Op deze avonden wordt er de hele avond dansbare muziek gedraaid.
De volgende dansen komen aan bod: Foxtrot , Engelse wals,Cha Cha Cha,Tango,Rumba, Jive,Non Country en Line Dance.
Het staat u vrij om verzoeknummers aan te vragen .

Voor een ieder die op de zaterdagavond van een dansje een praatje en van gezelligheid houd.Dan bent u bij ons op het goede adres .

Het is ook mogelijk om lid te worden van onze vereniging ,Dit levert uw wekelijks mooie kortingen op.

 

Dansen in De Keet is in de loop der jaren doorgegroeid naar een vereniging waar naast de wekelijkse dansavonden ook vele andere activiteiten georganiseerd worden.Bent u na het lezen geïnteresseerd en wil je ook bij ons komen dansen?

Bezoek dan eens op zaterdag onze vereniging en kom DANSEN IN DE KEET
Uw bent hartelijk welkom op een 1 van onze dansavonden en maak kennis met onze vereniging in het DC & VB gebouw aan de Brandts Buysstraat 3 te  Dordrecht